Tájoló

Business Coaching

A business vagy üzleti coaching folyamatában szakmai, karrier és üzleti témákkal foglalkozunk.

Célja, hogy a szakmai  életben sikeresen tudjunk helytállni és előrelépni. Céltudatosabbá váljunk és megtaláljuk az elhívásunkat, amiért szenvedéllyel tudunk tenni minden nap.

Business mentor-coaching

A vezetői, felsővezetői (executive) coaching során szakmai támogatást nyújtok számodra. Értő figyelem mellett elemezzük és értékeljük a szakmai elakadásaidat, kérdéseidet.

Life coaching

A life vagy életvezetési coaching folyamatban a magánélet mindennapjaiban nehézséget, elakadást jelentő témákkal foglalkozunk.

Célja, hogy a magánéletünk kiegyensúlyozottabb, boldogabb, egészségesebb legyen.

GY.I.K.

Amire mások is kiváncsiak

A coaching során megoldásra fókuszálva és a jövőbe tekintve dolgozunk. Te hozod az elakadásodat, témádat és nyitottságodat. Én hozom a rád irányuló figyelmet, a kérdéseket és az eszközöket, melyek segítségével az elakadás megoldássá, a zavaros kép biztos céllá, a bizonytalanság bizonyossággá válik. A coaching nem terápia, nem tanácsadás. Nem fogunk a múltban történt problémákkal és azok feloldásával foglalkozni, de visszatekintünk a múltba erősségeket, erőforrásokat keresve. Nem fogom megmondani mi a megoldás, de segítelek, hogy megtaláld a te, helyes megoldásodat.

Kapcsolatfelvétel

Ha megszületett benned az elhatározás, hogy változtatni szeretnél és ezért meg is dolgoznál, vedd fel velem a kapcsolatot! Az első rövid 15 perces beszélgetés során átbeszéljük a témát, amit hozol és ha úgy látom, hogy coaching folyamatával tudok segíteni, és nem más szakemberre van szükséged, akkor egyeztetünk egy első találkozást. Az első találkozó még nem kötelez téged.

Első találkozás

Az első találkozás a témád részletes kibontásáról szól, arról, hogy meghatározzuk azt a célt, aminek eléréséhez felépítjük a coaching folyamatot. Az első találkozás végére én meg tudom neked mondani, hogy mennyi alkalomra van szükség a cél eléréséhez és te el tudod dönteni, hogy velem szeretnél végigmenni a folyamaton. A folyamat sikeréhez fontos a kölcsönös szimpátia és bizalom. Ha ez is megvan, akkor szerződünk.

Coaching alkalmak

A folyamat során az előre megbeszélt másfél órás találkozókon, személyesen vagy online dolgozunk a célért. Részletes diagnózist állítunk fel a jelenhez vezető út megismeréséhez. A jelen ismeretében fogunk részletes útitervet kidolgozni a cél eléréséhez. A coaching folyamatában kérdésekkel és eszközökkel segítek neked más szempontból látni a helyzetet. 

Lezárás

A közös út nem fog örökké tartani, és én akkor leszek rád büszke, hogyha a folyamat végén egyedül is a kijelölt úton tudsz haladni. A folyamat végén visszatekintünk a témákra és összegezzük a használt eszközöket, hogy ezek a további utadon is tudjanak támogatni.

A legfontosabb a szimpátia és a bizalom. A coaching folyamata csak akkor lehet sikeres, hogyha mindkettő megvalósul. A szimpátia már az első találkozás során eldöntheti, hogy fogunk-e együtt dolgozni. Ha megbízol bennem, hogy minden figyelmemmel és szakmai tudásommal a te utadat fogom segíteni,  akkor sikeresen tudjuk végigjárni ezt az utat.

Miután megérkeztél nem csak testben, de lélekben is, akkor meghatározzuk az adott alkalomnak a célját. Azt a résztávot, amit a nagy célon belül az ülés során szeretnél elérni. Ezen cél mentén fogom hozni a kérdéseket és a feladatokat, eszközöket, hogy az alkalom végére azt mondhasd, igen, elértük a célt!