Az én utam

Az itt töltött több, mint tíz évem alatt voltam vezető, tréner, tanácsadó, coach. Dolgoztam műszakban dolgozó munkásokkal, irodai alkalmazottakkal, vezetőkkel, felső vezetőkkel. Tanítottam, támogattam őket, hogyan használják az erősségeiket, hogyan találják meg az elhívásukat, hogyan támogassák a csapataikat, és hogyan hozzanak létre hatékony, motiváló munkakörnyezet.

Ezalatt a magánéletben is sok változáson mentem keresztül. Kapcsolatokon, betegségeken, tragédiákon, munkába való menekülésen keresztül ismertem meg önmagamat, a személyes értékeimet és erősségeimet.

A multi világából kilépve  külsős tanácsadóként támogattam közép- és nagyvállalatokat. Számos szervezeti transzformációt vezettem le, cégvezetőket tanítottam, coacholtam hatékonyságnövelésre és fenntarthatóságra. Az emberek, a szervezeti kultúra változása, támogatása azonban legtöbbször háttérbe szorult.

Hiszem, hogy a folyamatok, a módszertanok csak eszközök, az emberek miatt válnak ezek az eszközök erősséggé és előnnyé. 

Ezért változtattam és fordultam a coaching felé.

Az életben kevés dologban lehetünk biztosak, de abban igen, hogy a változás folyamatos. Gyerekkoromban biztosan tudtam, hogy vadászpilóta leszek, felvételikor biztosan tudtam, szeretnék sokat utazni, ezért idegenforgalmat és vendéglátást tanultam. Az iskolák befejezése után azonban egy multinál találtam magam, akkor biztosan tudtam, hogy magas szintű vezető leszek.

Mindeközben egy dolog maradt állandó, a tanulás, a fejlődés, az újdonság iránti kíváncsiság. 

Minél többet tanultam, ismertem meg új területeket, lehetőségeket annál biztosabban láttam, mi az ami igazából motivál, melyek az erősségeim, hogyan tudok úgy érvényesülni úgy, hogy közben önmagam maradjak.

Török Andrea

Coachként és üzleti mentorként abban tudlak támogatni, hogy:

  • megismerd önmagad, az erősségeid, és az értékeid,
  • vezetőként megtaláld a hozzád illő vezetői stílust
  • megismerd a vezetői kompetenciákat és a vezetés eszköztárát,
  • megtaláld a saját, igaz utad az élet változó tengerén.

Én leszek az iránytű az utadon!